Termeni si conditii

 

 

FOLOSIREA ACESTUI SITE IMPLICA ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE MAI JOS. RECOMANDAM CITIREA CU ATENTIE A ACESTORA. INCALTAMINTEFASHION.RO ISI ASUMA DREPTUL DE A MODIFICA ACESTE PREVEDERI FARA O ALTA NOTIFICARE. CEA MAI RECENTA VERSIUNE POATE FI GASITA ACCESAND ACEASTA PAGINA, NUMITA "TERMENI SI CONDITII".

INCALTAMINTEFASHION.RO GARANTEAZA UTILIZATORULUI ACCES LIMITAT, IN INTERES PERSONAL (EFECTUAREA DE COMENZI ONLINE, INFORMARE), PE SITE-UL WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO SI NU II CONFERA DREPTUL DE A DESCARCA SAU DE A MODIFICA PARTIAL SAU INTEGRAL SITE-UL, DE A REPRODUCE PARTIAL SAU INTEGRAL SITE-UL, DE A COPIA, DE A VINDE/REVINDE SAU DE A EXPLOATA SITE-UL IN ORICE ALTA MANIERA, IN SCOPURI COMERCIALE SAU CONTRARE INTERESELOR COMPANIEI INCALTAMINTEFASHION.RO FARA ACORDUL PREALABIL SCRIS AL ACESTEIA.

DREPTUL DE A CREA O LEGATURA WEB - LINK - CATRE WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO ESTE LIMITAT, NEEXCLUSIV SI REVOCABIL, SI ESTE ACORDAT ATAT TIMP CAT NU ADUCE NEAJUNSURI DE ORICE FEL PENTRU INCALTAMINTEFASHION.RO SAU ORICARUIA DINTRE PARTENERII NOSTRI, NUMAI DUPA OBTINEREA IN SCRIS SAU PRIN EMAIL A ACORDULUI NOSTRU.

1. DREPTUL DE AUTOR A INCALTAMINTEFASHION.RO ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE
INTREGUL CONTINUT AL SITE-ULUI WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO - IMAGINI, TEXTE, GRAFICE, SIMBOLURI, ELEMENTE DE GRAFICA WEB, EMAIL-URI, SCRIPTURI, PROGRAME SI ALTE DATE - ESTE PROPRIETATEA INCALTAMINTEFASHION.RO SI A FURNIZORILOR SAI SI ESTE APARAT DE LEGEA PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR DE AUTOR (LEGEA NR. 8/1996) SI DE LEGILE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALA SI INDUSTRIALA. FOLOSIREA FARA ACORDUL INCALTAMINTEFASHION.RO A ORICAROR ELEMENTE ENUMERATE MAI SUS SE PEDEPSESTE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. SE PERMITE FOLOSIREA SITE-ULUI WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO NUMAI IN LIMITELE METIONATE IN PREZENTUL DOCUMENT.

2. PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE DE INCALTAMINTEFASHION.RO PE SITE-UL WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO, POLITICA DE PRETURI
INCALTAMINTEFASHION.RO ISI REZERVA DREPTUL DE A-SI SELECTA CLIENTII. PRODUSELE COMERCIALIZATE PRIN INTERMEDIUL WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO SUNT NOI, IN AMBALAJUL ORIGINAL AL PRODUCATORULUI SI IN MOMENTUL LIVRARII SUNT INSOTITE DE FACTURA FISCALA SI CERTIFICAT DE GARANTIE, CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. PRODUSELE SI SERVICIILE SUNT OFERITE IN CONDITIILE RESPECTARII PREVEDERILOR PREZENTULUI DOCUMENT SI IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. DIN ACEST MOTIV INCALTAMINTEFASHION.RO ISI ASUMA DREPTUL DE A NU ONORA O ANUMITA COMANDA IN CAZUL IN CARE RESPECTIVUL PRODUS NU SE MAI REGASESTE IN OFERTA CURENTA A IMPORTATORULUI.
PRETURILE PREZENTATE INCLUD TVA (20%) SI NU INCLUD CHELTUIELILE DE LIVRARE, IN AFARA CAZULUI IN CARE SE SPECIFICA IN MOD EXPRES PE SITE. PRETUL DE ACHIZITIE TIPARIT PE FACTURA VA FI ACELASI CU CEL STABILIT DE CONSULTANTUL DE VANZARI INCALTAMINTEFASHION.RO IN MOMENTUL CONFIRMARII COMENZII CA FIIND COMANDA FERMA, SAU, IN CAZUL COMENZILOR CU PLATA ONLINE DIRECT CU CARDUL DE CREDIT ACEST PRET VA FI CEL PUBLICAT PE SITE LA MOMENTUL ACHIZITIEI.

IN CIUDA EFORTURILOR NOASTRE, UN MIC NUMAR DE PRODUSE POT AVEA PE SITE PRETURI GRESITE, STABILITE IN MOD ERONAT DE CATRE APLICATIA NOASTRA INFORMATICA. IN ACESTE CONDITII, INTOTDEAUNA SE CONSIDERA PRET FINAL CEL ACCEPTAT DE CATRE CLIENT IN CADRUL DISCUTIILOR PURTATE CU CONSULTANTII DE VANZARI INCALTAMINTEFASHION.RO. DACA PRETUL REAL AL PRODUSULUI ESTE MAI RIDICAT DECAT PRETUL AFISAT PE SITE, CONSULTANTII NOSTRI DE VANZARI SUNT INDREPTATITI SA VA SATISFACA CEREREA DE A VA LIVRA PRODUSUL LA PRETUL PUBLICAT PE SITE, NUMAI IN MASURA IN CARE VOM PUTEA FACE ACEST LUCRU, DUPA CUM SI DUMNEAVOASTRA SUNTETI INDREPTATIT SA REFUZATI COMANDA RESPECTIVA. IN CAZUL IN CARE PRETUL REAL ESTE MAI MIC DECAT PRETUL PUBLICAT PE SITE, IAR DUMNEAVOASTRA ATI ACHITAT PRETUL IN AVANS, DIFERENTA VA VA FI RETURNATA DUPA CUM SE VA CONVENI DE COMUN ACORD, DAR NU MAI TARZIU DE 14 ZILE DE LA DATA PRIMIRII PRODUSULUI.

INCALTAMINTEFASHION.RO NU OFERA NICI O GARANTIE, IN MOD EXPRES, NICI IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV, DAR FARA LIMITARE LA, FUNCTIONAREA ACESTUI SITE, INFORMATIA, CORECTITUDINEA DESCRIERILOR, ACTUALIZAREA CONTINUTULUI, PRODUSELE DE PE SITE PRECUM SI POTRIVIREA LOR PENTRU UN ANUMIT SCOP. UTILIZATORII SUNT DE ACORD IN MOD EXPRES CA FOLOSIREA ACESTUI SITE SI CUMPARAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR CONEXE SE FACE PE PROPRIUL RISC, SINGURA DEROGARE REPREZANTAND OBLIGATIA INCALTAMINTEFASHION.RO DE A ACORDA UTILIZATORILOR DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE, DREPT DETALIAT MAI JOS IN ACEST DOCUMENT. IMAGINILE PUBLICATE PE SITE SUNT CU TITLU DE EXEMPLU, IAR PRODUSELE LIVRATE POT DIFERI DE IMAGINILE PREZENTATE IN ORICE MOD (CULOARE, ACCESORII, ASPECT, ETC.).

CONTINUTUL WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO (TEXTE, DESCRIERI ALE PRODUSELOR, CARACTERISTICI TEHNICE, IMAGINI, SIMBOLURI) ESTE ALCATUIT COLABORARAND SI CU REPREZENTANTII PRODUCATORILOR RESPECTIVI IN TARA NOASTRA. DIN ACEST MOTIV, INCALTAMINTEFASHION.RO NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU DESCRIERILE SI SPECIFICATIILE PRODUSELOR AFISATE IN SITE-UL WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO, ACESTEA FIIND PUSE LA DISPOZITIA NOASTRA DE CATRE REPREZENTANTII FIECAREI MARCI, SAU DE CATRE IMPORTATORII AGREATI DE ACESTIA. INCALTAMINTEFASHION.RO SI PARTENERII SAI ISI REZERVA DREPTUL SA MODIFICE SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSELOR FARA O NOTIFICARE PREALABILA.

3. PLATA PRODUSELOR
PLATA PRODUSELOR COMANDATE DE PE SITE-UL WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO SE POATE EFECTUA LA LIVRAREA PRODUSELOR DE CATRE CURIER (RAMBURS) SAU IN AVANS. PLATA IN AVANS SE POATE REALIZA PRIN MANDAT POSTAL, ORDIN DE PLATA SAU PRIN CARD BANCAR; DOVADA PLATII TREBUIE TRIMISA CATRE INCALTAMINTEFASHION.RO LA ADRESA DE E-MAIL CONTACT@INCALTAMINTEFASHION.RO. IN CAZUL PLATII IN AVANS, LIVRAREA VA FI EFECTUATA NUMAI DUPA INTRAREA BANILOR IN CONTUL INCALTAMINTEFASHION.RO. PRODUSELE COMANDATE TREBUIE ACHITATE INTEGRAL, IN CAZ CONTRAR NU SE VA EFECTUA LIVRAREA. COMENZILE PLASATE PE SITE-UL WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO SI ACHITATE CU CARDUL SUNT PROCESATE DE CATRE EuPlatesc IN NUMELE INCALTAMINTEFASHION.RO.

INCALTAMINTEFASHION.RO ISI REZERVA DREPTUL CA IN ANUMITE CAZURI SA SOLICITE PLATA PRODUSELOR IN AVANS.


4. LIVRAREA PRODUSELOR
LIVRAREA PRODUSELOR SE FACE ORIUNDE IN TARA (ROMANIA), PRIN INTERMEDIUL UNOR FIRME DE CURIERAT RAPID.

TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR ESTE CUPRINS INTRE 24 DE ORE SI 10 ZILE LUCRATOARE. PENTRU A VEDEA PERIOADA IN CARE AJUNGE UN PRODUS LA DVS. VERIFICATI TERMENUL DE LIVRARE IN PAGINA PRODUSULUI RESPECTIV. NU FACEM LIVRARI PRIN POSTA ROMANA. INCALTAMINTEFASHION.RO ISI REZERVA DREPTUL SA EFECTUEZE CONFIRMAREA COMENZILOR INAINTE DE ONORAREA LOR PRIN CONTACTAREA CLIENTILOR.

COSTURILE DE LIVRARE SUNT:

15 LEI PENTRU ORICE LOCALITATE FARA KM SUPLIMENTARI.

LIVRAREA SE FACE PRIN CURIER RAPID, TARIFELE FIIND VALABILE PENTRU ORICE LOCALITATE DIN ROMANIA.

IN CAZUL IN CARE CLIENTUL NU ESTE GASIT LA ADRESA MENTIONATA, EL VA FI CONTACTAT TELEFONIC DE CATRE FIRMA DE CURIERAT.

RECEPTIA PRODUSELOR REPREZINTA ACCEPTUL CLIENTULUI CA PRODUSELE AU AJUNS IN STARE BUNA. FACTURA CONSTITUIE CONTRACTUL DE VANZARE/CUMPARARE CONFORM LEGISLATIEI ROMANE IN VIGOARE. CLIENTUL ISI EXPRIMA ACORDUL EXPLICIT LA SEMNAREA FACTURII CU PRIVIRE LA FAPTUL CA A PRIMIT PRODUSUL (PRODUSELE) CARE ESTE (SUNT) CONFORM CU COMANDA SI CU NEVOILE ACESTUIA.

INCALTAMINTEFASHION.RO ISI REZERVA DREPTUL SA INTARZIE SAU SA ANULEZE LIVRARI ALE PRODUSELOR COMANDATE DACA ACESTEA NU POT FI ONORATE DIN MOTIVE INDEPENDENTE DE INCALTAMINTEFASHION.RO CARE INCLUD: INCENDII, EXPLOZII, INUNDATII, EPIDEMII, GREVE, ACTIUNI GUVERNAMENTALE, RAZBOAIE, ACTE DE TERORISM, PROTESTE, RASCOALE, TULBURARI CIVILE SAU ALTE IMPEDIMENTE DE FORTA MAJORA CONFORM UZANTELOR LEGII ROMANESTI.

VALOAREA MAXIMA A DAUNELOR CE POT FI PLATITE DE INCALTAMINTEFASHION.RO FATA DE ORICE CLIENT IN CAZUL NELIVRARII SAU A LIVRARII NECORESPUNZATOARE ESTE VALOAREA SUMEI INCASATE DE INCALTAMINTEFASHION.RO DE LA ACEST CLIENT.

5. GARANTIA PRODUSELOR

WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO OFERA CERTIFICATE DE GARANTIE PENTRU PRODUSELE COMERCIALIZATE, ACESTEA FIIND TRIMISE ODATA CU FACTURA FISCALA SI CU PRODUSELE COMANDATE. CONDITIILE DE GARANTIE SUNT IN CONFORMITATE CU LEGEA 449/2003 SI O.G. 21/1992. LA SOLICITAREA GARANTIEI ESTE NECESARA PREZENTAREA PRODUSULUI DEFECT IN AMBALAJUL ORIGINAL, IMPREUNA CU ACCESORIILE AFERENTE, COPIE DE PE FACTURA FISCALA SI CERTIFICATUL DE GARANTIE IN ORIGINAL. IN CAZUL IN CARE PRODUSELE AJUNG NEINSOTITE DE ACESTE DOCUMENTE, PRODUSELE POT FI RETURNATE SOLICITANTULUI/EXPEDITORULUI FARA A I SE SOLUTIONA GARANTIA.
 
6. INFORMATII DESPRE RETURUL PRODUSELOR CUMPARATE

CLIENTUL POATE DENUNTA UNILATERAL CONTRACTUL CU WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO FARA A INVOCA UN MOTIV, IN TERMEN DE 14 zile lucratoare (CF. ORD. 34/2014,  NUMAI IN SCRIS SI POATE RETURNA PRODUSUL (PRODUSELE) IN ACELASI TERMEN DE 14 ZILE.

ASTFEL, PRODUSELE CUMPARATE DIN WWW.INCALTAMINTEFASHION.RO POT FI RETURNATE CONFORM LEGII, IN 14 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA LOR PRIN CURIER.

INAINTE DE RETURNAREA PRODUSULUI, ESTE OBLIGATORIU SA ANUNTATI TELEFONIC SAU PE EMAIL (CONTACT@INCALTAMINTEFASHION.RO) INTENTIA DE A RETURNA UN PRODUS/MAI MULTE PRODUSE.