Termeni si conditii


        Termeni si conditii


1.      Nota introductiva

2.      Definitii

3.      Confidentialitatea sisecuritatea datelor personale

4.      Documente contractuale

5.      Preturi, facturare si plata

6.      Livrare

7.      Acceptare Comanda siReturnare Bunuri

8.      Copyright

9.      Litigii si dispozitii finale

 

 

    1.       Nota introductiva

 Vizitarea, folosireasau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.incaltamintefashion.roimplica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentrufolosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie aTermenilor si Conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestorTermeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.incaltamintefashion.ro farao notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citiintotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


    2.      Definitii

Cumparator: persoana fizica sau juridical ce efectueaza o Comanda.

Vanzator: Incaltamintefashion.ro .

Bunuri: orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator,Cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intreVanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile,iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plataacestora.

Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum suntprecizate in Comanda.


    3.      Confidentialitatea si securitatea datelorpersonale

Datele dumneavoastra personale sunt confidentiale. Vanzatorul se angajeazasa respecte cu strictete confidentialitatea datelor dumneavostra. Datelesolicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon/fax, adresa(domiciliu/resedinta), email.

Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca suntetide acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date aVanzatorului (operator de date cu caracter personal nr. 28948/2011), care isirezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama,marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatiisi plati ulterioare fata de persoana dvs.

De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionalesi/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace decomunicare de la Vanzator si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazulin care nu doriti sa primiti astfel de informatii, obiecte promotionale si/sauproduse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora.
         
Vanzatorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu faceschimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventieasupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul dea va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrariidatelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentruorice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastrareferitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa necontactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

Este foarte important ca datele dumneavoastra personale sa fie corecte,acestea fiind necesare la buna desfasurare a intregii comenzi. Refuzuldumneavoastra de a ne furniza aceste date, duc la imposibilitatea finalizariioricarei comenzi.

Va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil daca unele din datelefurnizate pe site-ul www.incaltamintefashion.rosunt incorecte.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru oricepierderi de informatii care ar putea fi cauzate de defectiuni sau erori alesoftware-ului cu care este conceput si gazduit magazinul on-line www.incaltamintefashion.ro si nici nugaranteaza faptul ca site-ul, serverul sau emailurile expediate de www.incaltamintefashion.ro nu continvirusi.


            4. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.incaltamintefashion.ro, Cumparatorul este de acord cu forma decomunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleazaoperatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:Comanda, impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare,si conditiile sale specifice; Specificatiile Cumparatorului (acolo unde estecazul); Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptarecompleta a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator seconsidera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) dinpartea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primiredin partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comandaneconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catreVanzator. Confirmarea se face electronic (e-mail). Termenii si conditiilegenerale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.


            5. Preturi, facturare si plata

Atat pretul, cat si termenul si modalitatea de plata sunt mentionate inComanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurilelivrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiilenecesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Toate preturile prezente pe site includ TVA (20%), insa nu includcheltuielile aferente transportului. Cheltuielile aferente transportului suntsuportate de client si sunt mentionate in Comanda. Costul transportului estefix indiferent de adresa de livrare, iar livrarea se face doar pe teritoriulRomaniei.

Daca alegeti sa platiti ramburs (numerar), veti putea plati agentului careva livreaza produsele.


            6. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem decurierat door-to-door. In momentul predarii Bunurilor catre societatea decurierat cu care colaboreaza, Vanzatorul se descarca de riscurile siresponsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalareacorespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelorinsotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Livrarea se va realiza in intervalul 24 – 48 ore, de la confirmareaComenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorilelegale.


            7. Acceptare Comanda si Returnare Bunuri

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu Specificatiilementionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurilelivrate nu sunt conforme cu Specificatiile, atunci Vanzatorul va aduce laconformitate Bunurile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Vanzatorprim magazinul on-line www.incaltamintefashion.roCumparatorul beneficiaza de returnarea Bunurilor in 30 zile.

Vanzatorul accepta returnarea oricarui Bun, cu conditia ca Bunul returnat sanu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat inambalajul sau original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate accesoriile sietichetele atasate. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau numai are ambalaj, atunci produsul nu mai poate fi returnat. Daca doriti sareturnati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre Cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 de zile de la primirea Bunului.


            8. Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.)sunt proprietatea Vanzatorului si sunt aparate de Legea nr.8/1996. Folosireaoricarui element cuprins in acest site, fara acordul scris al Vanzatorului, sepedepseste conform legislatie