Retur produse

Daca te-ai decis sa returnezi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele:

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data receptionarii coletului.

 www.incaltamintefashion.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care www.incaltamintefashion.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, lipsa cutie, factura lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.( informatii aici)

2. Costurile de returnare:

A) Modalitatea de returnare a coletului apartine in totalitate clientului la fel si alegerea curierului (nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana) prin care veti trimite coletul. Costul expeditiei produselor retururnate este suportat in totalitate de catre client si nu de catre www.incaltamintefashion.ro   

     IncaltaminteFashion nu primeste colete trimise cu ramburs.

    Adresa de livrare este:

    S.C. R&M HOT SALES S.R.L.
    Dobroesti, Ilfov, Str. Locotenent Moga nr. 18
    Telefon: 031.9791
Se percepe taxa pentru:

Valoare diminuare din pretul produsului:

Deterioare Cutie

20 Ron

Deterioare Produs

Pana la 80%

Accesorii Lipsa

50% din valoare produsului

Folosire Produs

90% din valoarea produsului


3. Restituirea banilor:

A. Restituirea banilor se face prin virament bancar, in termen de 14 zile de receptia returului, conform O.U.G 34/2014, art.13, alin. 1, 2 si 3 .

B. In cazul in care ati avut transport gratuit la o comanda de peste 300 lei si doriti sa returnati un produs sau produsele din comanda, se va retine taxa de transport de 18 lei.

4. Schimb produse:

A. TAXA PENTRU SCHIMB ESTE SUPORTATA DE CATRE DUMNEAVOASTRA.

B. TAXA SCHIMB 25 LEi


Formular de retur

Trimite-ne un mesaj pe Facebook Messenger