Retur produse

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii: 

 Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat,iar noi va vom indruma.


Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul , pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor sau marimea nu se potriveste.


1. Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste, stati linistit(a). 

2. Daca sunteti la primul retur, dumneavoastra trimiteti prin curier produsul (pe cheltuiala dvs.),iar noi vom trimite gratuit coletul catre dumneavoastra sau vom trimite noi curierul catre dumneavoastra ( 15lei oriunde in tara).

 

• Termenul de returnare al produselor este de 14 zile de la achizitionare .

• Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

• Detallile de livrare pentru retur vor fi comunicate ulterior confirmarii returului.

• Pentru returnare produse puteti folosi formularul de retur produse.

• Daca aveti nevoie de detalii suplimentare ne puteti contacta la:   0751 179797


Daca doriti restituirea banilor, parcurgeti obligatoriu pasii urmatori:

Pasul 1: Impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) sau in cutia originala primita. Produsele deteriorate vor fi refuzate. PRODUSELE returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fie spalate.

Pasul 2: Toate pachetele vor fi expediate la urmatoarea adresa: B-dul Energeticienilor, nr.13-15, camera216, Bucuresti, Sector3

Pasul 3: In colet, includeti o copie dupa buletin (sau numele in clar si CNP-ul) pe care sa fie mentiont IBAN-ul in care se va face plata, factuara in original. Daca nu aveti cont IBAN, puteti folosi contul altei persoane dar va trebui sa includeti in colet si o cerere semnata prin care va dati acordul ca banii sa fie restituiti in contul respectiv.

Pasul 4:- Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia returului.

Pasul 5:- Contactati un serviciu de curierat rapid (fara Posta Romana si fara GLS- firma de curierat prin care ati primit coletul) pentru a trimite coletul (recomandam urmatoarele firme de curierat, in aceasta ordine: Fan Curier, Urgent Cargus, DPD )

Pasul 6:- NU TRIMITETI COLETUL CU RAMBURS sau cu plata transportului la noi. Nu putem face plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar.

Pasul 7:-NU TRIMITETI COLETUL FARA FACTURA!!!


 

Produsele au 30 de zile garantie.
Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Restituirea banilor se face in baza unui cont bancar in termen de 14 zile  ,iar taxa de transport privind returnarea produsului va fi suportata de dumneavoastra. 

Va multumim si spor la cumparaturi!